bel nu:020 - 63 66 837
Laatste nieuws

Particuliere thuiszorg Bosch en Duin

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in Bosch en Duin van hoog niveau. Met diverse soorten thuiszorg en jarenlange ervaring op specialistische zorgvlakken kunnen wij op iedere zorgvraag een passende oplossing bieden. Het voordeel van particuliere thuiszorg in Bosch en Duin is dat u zelf kunt beslissen welke zorgvorm u afneemt en hoeveel zorg u wenst te ontvangen. Wij kunnen u daarom in iedere situatie helpen om uw onze zorg volledig af te stemmen op uw wensen en behoeften.

De beste zorg waar en wanneer u ook wenst

U kunt onze zorg om verschillende redenen bij u thuis inzetten. Misschien heeft u behoefte aan permanente zorg bij u thuis, of juist behoefte aan een tijdelijke en specifieke vorm van particuliere thuiszorg in Bosch en Duin. Wij kunnen u helpen wanneer u extra zorg nodig heeft en wanneer u behoefte heeft aan thuiszorg van betere kwaliteit. Onze zorg is voor lange tijd bij u inzetbaar, maar ook kunt u op ons rekenen wanneer u voor een korte periode onze zorg nodig heeft.

Zuster Jansen komt u tegemoet met diverse vormen van particuliere thuiszorg in Bosch en Duin. Wij bieden bijvoorbeeld 24-uurs zorg, zorg bij de ziekte van Alzheimer of nachtzorg. Uiteraard wordt onze zorg afgestemd op uw wensen en persoonlijke situatie.

Persoonlijke zorg op maat, gewoon bij u thuis

Particuliere thuiszorg in Bosch en Duin van Zuster Jansen is persoonlijke zorg, met respect en aandacht. U ontvangt de zorg die u nodig heeft van de beste kwaliteit, gewoon bij u thuis. Uw wensen en behoeften staan altijd centraal in onze werkwijze. Dit maakt dat wij ‘zorg op maat’ kunnen bieden van hoog niveau. Wilt u meer informatie, of persoonlijk advies bij uw wensen of zorgvraag? Neem contact op met Zuster Jansen, wij helpen u verder.

Lees meer bij Zuster Jansen